+36 30/298-7427 gabor.ceremonia@gmail.com

Balaton

Ceremóniamester a Balatonon? Igen!

Ceremóniamesterként a Balatonnál is számíthattok! Keressetek bizalommal, ha a magyar tengernél szeretnétek átélni életetek egyik legfontosabb napját! 

A Balaton mindig is népszerű hely volt, nem csak kikapcsolódáshoz, nyaraláshoz, hanem családi rendezvényekhez, sőt, esküvőkhöz is. Rengeteg a gyönyörű hely, a rendezvényhelyszín, ami tökéletesen alkalmas néhány résztvevős és akár világraszóló esküvők megrendezéséhez is. És persze számíthattok rám is, hiszen ceremóniamesterként a Balatonnál is állok rendelkezésetekre! 

Ceremóniamesterre a Balatonnál is szükség van, hiszen hiába a csodás környezet, ha a nap nem jól szervezett és a vendégek sem érzik igazán jól magukat. Én gondoskodom róla, hogy az esküvőtök ne csupán a helyszín miatt legyen emlékezetes, hanem a nagyszerű szórakozás miatt is! Célom, hogy a nagy nap mindenkinek örök emlék legyen, ne csak nektek és a szűk családotoknak. 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket és további információt szeretnétek kérni a szolgáltatásról, keressetek bizalommal! Ceremóniamesterként a Balatonnál is számíthattok rám! 

Ceremóniamester a Balaton

Ceremóniamester Balatonon a felhőtlen hangulatért!

Ceremóniamester Balatonon, akivel garantáltan gondtalan lesz az esküvő, bármi legyen is az elképzelés!

A Balaton és környéke nem csupán a nyaralók körében népszerű, a házasulandó párok is gyakran választják a tó körül elterülő települések egyikét a nagy nap lebonyolítására. A festői szépségű tájak és jobbnál-jobb esküvői helyszínek kiváló alapot biztosítanak egy ilyen eseményhez, de egy jó ceremóniamester Balaton környékéről sem hiányozhat!

Tény, hogy kevés az olyan esküvő, ami teljesen zökkenőmentes, de pontosan azért vagyok én, hogy megoldjam helyettetek a váratlan helyzeteket. Ha engem bíztok meg a megtisztelő feladattal, biztosak lehetek benne, hogy az esküvő napja színtiszta örömöt, nem pedig stresszt fog hozni Nektek. Gondos szervezés, ötletes játékok, felhőtlen hangulat – erre számíthattok, ha úgy döntötök, hogy én leszek a ceremóniamester Balatonon, a Ti nagy napotokon!

Osszátok meg velem elképzeléseiteket, tegyétek fel kérdéseiteket, és szervezzünk együtt egy felejthetetlen esküvőt!

Ceremóniamester Balatonon

Szeretnétek egy felejthetetlen esküvőt? Kérjetek árajánlatot!