+36 30/298-7427 gabor.ceremonia@gmail.com

Tata

Ceremóniamester Tatán: kis létszámkor is garantált a jó hangulat!

Ceremóniamester Tatán, akivel garantált a kiváló hangulat a nagy napon. Tatán is számíthatnak rám a házasulandó párok, keressetek bizalommal!

Manapság egyre népszerűbbek a kisebb létszámú esküvők, amelyeken a szűk családi kör, és a legközelebbi barátok vesznek részt. Ilyenkor sem maradhat el a közös ünneplés. Egyesek attól tartanak, hogy a kis létszám miatt nem lesz olyan önfeledt a hangulat az eseményen, mint ahogyan azt elképzelték. Amennyiben Tatán szeretnétek egybekelni, és hasonló félelmeitek vannak a kis esküvőtökkel kapcsolatban, keressetek bizalommal!

Ceremóniamesterként Tatán is számíthatnak rám a házasulandó párok. A létszám ez esetben sem lehet hatással a hangulatra, sőt, még jót is fog tenni az eseménynek, hiszen a meghívottak figyelmét nem terelhetik el mások, sokkal jobban tudnak összpontosítani a minőségi műsorra, programokra. Mindent megteszek annak érdekében, hogy a nagy napotok olyan legyen, mint ahogyan azt megálmodtátok.

Kis létszám esetén is bátran bízzátok az eseményt ceremóniamesterre Tatán, és a jó hangulat garantált lesz! Ha kérdéseitek lennének, lépjetek velem kapcsolatba a megadott elérhetőségeimen!

Ceremóniamester Tatán

Szeretnétek egy felejthetetlen esküvőt? Kérjetek árajánlatot!

Ceremóniamester Tatára, a Ti esküvőtökre is!

Ceremóniamestert Tatára is kérhettek az esküvőtökre, és, ha engem választotok, segítek, hogy minden a tervek szerint alakuljon!

Ha ceremóniamestert Tatán, vagy annak környékén kerestek, nem lesz egyszerű dolgotok, ám nem is lehetetlen, hogy megtaláljátok – azaz megtaláljatok, hiszen én vállalom a feladatot! Ha rám bízzátok az esküvőtök lebonyolítását, kiveszem a részem abból, hogy a Ti esküvőtök is a tökéleteshez közeli lehessen!

Keressetek bizalommal, mert az a célom, hogy megkapjátok az álomesküvőtöket, és ceremóniamesterként Tatán is szívesen segítek az álomesküvőtök lebonyolításában! Ha úgy döntötök, hogy rám és a szolgáltatásaimra van szükségetek, bizonyosan jól jártok, az esküvőtök pedig nem csupán zökkenőmentes, de emlékezetes is lesz!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, és bővebb információra lenne szükségetek szolgáltatásaimmal kapcsolatban, illetve, ha szeretnétek, hogy én legyek a ceremóniamesteretek tatai esküvőtökön, forduljatok hozzám bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén!

ceremóniamestert Tatán

Szeretnétek egy felejthetetlen esküvőt? Kérjetek árajánlatot!