+36 30/298-7427 gabor.ceremonia@gmail.com

A ceremóniamester kiválasztása a zenekar és s zene fontosságával vetekszik. Mindkettőnek az a célja és feladata, hogy a násznép és az ifjú pár számára felejthetetlen lagzit nyújtson.

A rosszul kiválasztott zenekaron unatkozni fognak az emberek, ha nem tudnak mindenki számára táncolható zenét játszani, akkor az ünneplés unalomba fullad. A profi ceremóniamester vezénylete alatt nem történhet meg, hogy a nagy nap forgatókönyve félresiklik.

Az a szórakoztatásra szakosodott ceremóniamester vagy zenélni hívott zenekar, ami a színvonalas műsorra törekszik, az esküvő minden percében a vendégek és a pár kedvében jár. Azért vannak, hogy tökéletesebbé tegyék a lakodalmat és az egész napot.

A szolgáltatásaimat győri ceremóniamesterként végzem, de országosan is elérhető vagyok. Keressetek engem, ha az esküvő szervezés kihívásai után a nagy napon már tényleg csak a boldogságotokat szeretnétek megünnepelni a vendégeitekkel! Minden részletet meg tudunk beszélni bármelyik elérhetőségen, amit a honlapon találtok.