Egyre gyakrabban kérdezik a párjaim, hogy elhalasszuk az esküvőt? Jelöljünk ki pót napot az esküvőnkre? Vigyük ki a meghívókat? Várjunk még a násznép meghívásával? Vagy toljuk az egész esküvőt 2022-re?

Nehéz válaszolni ezekre a kérdésekre. Ezek a kérdések mögött sorsok, évtizedek, hagyományok, rokonok, várakozó nagyszülők, születendő gyermekek és az életünk egyik legszebb napjának a megélése feszül. Ott lesz még jövőre a nagyi? Vagy idén eljöjjön? Jövő ilyenkor már a babát szeretnénk ringatni, beköltözni szeretnénk az új házba! Pici babával milyen lesz a lakodalom?

Mit mondhat ilyenkor egy ceremóniamester? Aki nem jós, mint ahogy úgy tűnik a politikusaink sem azok. Felelősséggel szeretnék segíteni a menyasszonyoknak, a násznépnek. Mindenkinek.

Ezért azt javaslom az áprilisi pároknak, hogy most szervezzék át október-novemberre az esküvőt.

A májusi és júniusi pároknak azt javaslom, hogy foglaljanak egy pót időpontot, ha a szolgáltatóik rugalmasak október, novemberre.

A júliusi pároknak azt javaslom, hogy egyenlőre várjanak május elejéig és ha semmi nem változik kövessék a májusi, júniusi pároknak tett ajánlásomat.

Az augusztusi pároknak pedig azt javaslom, hogy keressenek meg engem, mint ceremóniamestert, mert van még egy két szabad időpontom!

Barátsággal, Fehér Gábor esküvői coach, ceremóniamester